Woodley: Ne želim biti kao McGregor

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.02.2017 21:47h Autor:

Tyron Woodley

Tyron Woodley će za tjedan dana braniti pojas prvaka UFC-ove velter kategorije drugi put u karijeri. I drugi put će mu na suprotnoj strani stajati isti protivnik Stephen Wonderboy Thompson.

Woodley je postao prvak prošlog ljeta i od tada je bio vrlo aktivan izvan oktogona skrećući na sebe pozornost kontroverznim izjavama i prozivanjem UFC-a, drugi boraca, pa i medija. Osim toga, u posljednje vrijeme prozivao je mnoge borce, ne nužno iz svoje divizije, tražeći idealnu borbu koja bi mu donijela i veću zaradu. No, iako će ga mnogi zbog toga usporediti s Conorom McGregorom, Woodleyju se ne sviđaju takve poredbe.

“Neću biti Conor. Ne želim biti taj tip kojeg zamišljate u ludim odijelima, kako priča sranja, odrađuje super borbe i vozi Rolls-Royce. Što mi još možete reći o Conoru?”.

“Što mi možete reći o tome što Conor radi za zajednicu? Što radi u obitelji? Što radi poslovno osim što troši novac? Ne znamo puno o njemu osim dvije-tri stvari. To nije moja ostavština, to je njegova. Njegovi ciljevi su jasni i jednostavni, i poštujem ga zbog toga što je iskren”, poručio je Woodley.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI