Woodley poklanja pojas: Iza velike geste stoji dirljiva priča (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.03.2017 12:29h Autor:

Tyron Woodley (Instagram)

Tyron Woodley neće zadržati pojas koji mu je Dana White stavio oko struka po završetku neizvjesnog meča sa Stephenom Thompsonom. Umjesto njegovog, on će tako krasiti dom obožavateljice koja ga je svojom dirljivom pričom inspirirala da u završnoj rundi tog okršaja izvuče posljednje atome snage i ukrade pobjedu svom izazivaču.

“Nikada mi nije bio cilj postati prljavo bogat, ozloglašen lik kojeg svi vole. Moj je cilj bio stvoriti platformu preko koje ću doprijeti do ljudi. Još uvijek dopirem do ljudi, još uvijek imam ljude koji me podržavaju i još uvijek imam fanove”, započeo je Woodley priču o ženi koja ga je inspirirala u borbi s ‘Wonderboyjem’.

“Mlada dama imena Savannah mi je prišla i rekla, ‘moja kćer je umrla, moja kćer Anaya je umrla’. Mislio sam o tome tijekom borbe u petoj rundi gdje jednostavno nisam mogao dopustiti da mi oduzme pojas”, nastavio je prvak.

Tyron prepričava kako mu je Savannah otkrila da se teško nosi sa smrću svoje kćeri, ali da je gledajući njegove borbe, kao i isječke iz njegovog života, pronašla inspiraciju da nastavi s vlastitim.

Savannah se inače preselila u Las Vegas i pronašla posao u T-Mobile Areni koja je ugostila posljednji UFC-ov event, a tamo je i došla u priliku upoznati prvaka kojem je ispričala svoju priču te od njega zatražila borbu za sebe i svoju pokojnu kćer.

Upravo je to prolazilo kroz Woodleyjevu glavu tijekom posljednjih pet minuta okršaja u lasvegaškoj Areni.

“Nije postojala šansa da izgubim taj meč! Obično u takvim trenucima razmišljam o svojoj obitelji, no tada sam zamislio tu mladu curu kako plače i priča mi svoju priču”, otkrio je Woodley koji će joj pokloniti pojas, pojas za kojeg kaže da mu ništa ne znači jer on zna da je svjetski prvak, a da bi si to dokazao mu on uopće nije potreban.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI