Woodley uvjeren da je najbolji velteraš u povijesti: Na mene je da pobjeđujem i to dokažem

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.02.2017 22:44h Autor:

Tyron Woodley (Instagram)

Tyron Woodley jednostavno izgara od samopouzdanja, što se može lako zaključiti iz njegovih izjava, budući da sebe smatra najboljim velterašem u povijesti UFC-a te mu je cilj da tu svoju tvrdnju i dokaže.

Pred svoju drugu obranu titule, ponovno protiv istog protivnika, Woodley kaže kako se nikad nije bolje osjećao. Spreman je, zdrav je i namjerava dokazati kako se pobjednik borbe protiv Stephena Thompsona znao već nakon prve njihove borbe. No, on ne smatra da je bolji samo od Wonderboya.

“Ja sam najbolji velteraš koji se ikad borio u oktogona, na meni je samo da nastavim pobjeđivati i tako to dokažem. Znam kako sam trenutno najbolji, a to znaju i moji treneri. A što se tiče povijesti, kompletniji sam od Georgesa St-Pierra, posebno jače udaram od njega, a njega neki smatraju najvećim ikad. Ja imam sve što je potrebno za čistiti protivnike jednog po jednog i na taj način će me s vremenom prepoznati i priznati kao najboljeg borca velter kategorije koji se ikad borio”, rekao je Woodley.

Ipak, kaže da trenutno o borbi protiv GSP-a ili nekih drugih boraca ne smije niti misliti, a za to ima jako dobar razlog i objašnjenje.

“Ne želim da ovo zvuči kao klišej, ali ukoliko se ne fokusiran na Wonderboya, neću doći niti do jedne borbe koje želim. Ukoliko ga ne shvatim ozbiljno, on će biti taj koji će se boriti protiv St-Pierrea, Conora, Maie, Lawlera ili Masvidal, on će onda dobiti borbe o kojima ja sanjam. Sada je najvažnija stvar dominantno proći kroz njega”, objasnio je.

Do njihove borbe i fenomenalnog UFC 209 ostalo je još samo dva tjedna.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI