WWE nije sretan zbog Lesnarovog UFC nastupa: Njegovim potencijalnim porazom samo mi gubimo!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.06.2016 21:45h Autor:

Brock Lesnar

Glavni poslodavac Brocka Lesnara, hrvačka organizacija WWE, baš i nije sretna zbog privremenog angažmana njihove zvijezde u UFC-u. Kažu da bi borac mogao izgubiti na vrijednosti ukoliko doživio poraz od Marka Huna.

Jedna od šefica unutar WWE-a, Stephanie McMahon, rekla je nešto o situaciji gdje će Lesnar nastupiti u MMA borbi. Štoviše, usporedila je njihov posao s UFC-om, a zaključak je jednostavan. Puno je lakše graditi i stvarati zvijezde ukoliko ti sam odlučuješ i kakav će biti krajnji ishod borbe. MMA je ipak ozbiljna stvar.

“UFC je sposoban napraviti veliku zvijezdu, no istog trenutka kad on izgubi, on gubi kredibilite, pa kako dalje nastaviti s usponom te zvijezde. Mislim da mi u WWE imamo najbolje od oba svijeta i imamo priliku pričati priče na način kakav mi želimo”, rekla je.

Ipak, vjeruju kako im ova situacija može donijeti i profit pa su se odlučili na rizik, iako u globalu nisu fanovi ovog izleta jedne od svojih najvećih zvijezda:

“Slučaj Brocka Lesnara bio je vrlo poseban, budući da smo mu dozvolili da se bori protiv Marka Huna na UFC 200. Iako, nismo baš obožavatelji te borbe, UFC nama nije konkurencije, a što više naši borci nastupaju vani, to nama također može dobro doći. Tako da smo prepoznali vrijednost toga. No, ukoliko se dogodi neki nezgodan poraz i sve što ide uz njega, realna je situacija da bi nam Brock mogao izgubiti na svojoj vrijednosti.”

U svakom slučaju, Lesnar se nakon ove borbe vraća u WWE, a sigurno je kako će njegovi fanovi s velikim zanimanjem gledati taj nastup. I oni fanovi koji još uvijek vjeruju kako je WWE akcija stvarna, i oni koji znaju da je Brock Lesnar prije svega glumac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI