Yoel Romero ne vjeruje u Bispingov ultimatum GSP-u: Nema on muda da se bori sa mnom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.03.2017 15:40h Autor:

Yoel Romero

Prijetnja koju je Michael Bisping uputio svom idućem protivniku Georgesu St-Pierreu ne zvuči previše uvjerljivo Yoelu Romeru.

UFC-ov prvak srednje kategorije, Bisping, postavio je GSP-u ultimatum da mora biti spreman do 8. srpnja, ili će u suprotnom borbu za naslov dati Romeru. No Kubanac vjeruje da će prvak borbu ipak čekati koliko god bude potrebno.

“Mislim da će Bisping napraviti ono što GSP bude htio. On nema srca, niti muda, da se bori sa mnom. Da ima, borio bi se sa mnom u lipnju”, napisao je Romero putem Twittera.

Romero bi se kao prvi izazivač srednje kategorije zapravo i trebao boriti za naslov, ali mu je UFC uskratio priliku jer će puno veću zaradu ostvariti preko GSP-a, bivšeg velter prvaka i jedne od najvećih zvijezda u sportu koji se nakon tri godine pauze odlučio vratiti u akciju i to protiv Bispinga, iako se nikad nije borio u kategoriji do 84 kg.

Borba još uvijek nema datum, ali poznato je da St-Pierre prema pravilima od UFC-a angažirane antidopinške agencije USADA-e prije povratka u oktogon mora proći višemjesečno testiranje na nedozvoljena sredstva.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI