Zamjerio se Dani Whiteu i sad ne smije na kompjuter do 21. godine!

UFC 12.11.2012 07:37h Autor:

Dana White

Slučaj hakiranja UFC-ovog Internet portala iznimno je razljutio Danu Whitea koje je najavio lov na krivca, a taj je slučaj sada doveden i do kraja.

Predsjednik UFC-a iznimno je angažiran i ne popušta kad je u pitanju zaštita autorskih prava njegove MMA organizacije, pa ne čudi što je dao veliku podršku nekim antipiratskim zakonima. Zbog toga je on osobno, ali i UFC došao na metu određenih hakerskih skupina koje su napale portal UFC.com.

To je bilo prilično razljutio Danu Whitea te je najavio da će se pronaći krivac, a to je nedugo nakon samo počinjenja nedjela i učinjeno. Mnogi su se iznenadili kad se otkrilo da je to učinio 15-godišnjak, koji je sad napokon i kažnjen zbog toga što je učinio.

Portal Wired.com otkrio je da 15-godišnji haker pod nadimkom Cosmo the God kažnjen na način da ima zabranu korištenja kompjutera sve do svoje 21. godine, izuzev ukoliko ga koristi u obrazovne svrhe, a i tad to smije isključivo ukoliko podnese zahtjev i to pod nadzorom. Ukoliko prekrši takva pravila odlazi u zatvor na tri godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI