Zaručnik Paige VanZant dobio priliku izboriti UFC ugovor kroz “Contender Series”

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.06.2018 15:30h Autor:

Austin Vanderford i Paige VanZant

Još jedno novo zanimljivo ime angažirano za show “Dana White’s Tuesday Night Contender Series” je Austin Vanderford, neporaženi borac velter kategorije, javnosti ipak poznati kao zaručnik Paige VanZant.

28-godišnji Vanderford nedavno je putem društvenih mreža zatražio od Dane Whitea da mu da priliku u UFC-u, a čini se kako mu je predsjednik UFC-a odlučio samo djelomično ostvariti tu želju. Vanderford će morati Whitea oduševiti u živo i to toliko da mu ovaj odluči dati ugovor s promocijom, budući da je potpisan za nastup u gore navedenom showu.

Njegovo ime pojavilo se među borbama potvrđenim za petu epizodu druge sezone showa, koja će se uživo emitirati 17. srpnja. Njega će čekati borac iz bivšeg tima njegove zaručnice, Teama Alpha Male, Angelo Trevino. Borac je to koji iza sebe ima skor 7-2, a trenutno je unutar niza od četiri pobjede. Ovo je četvrta borba potvrđena za tu epizodu, a pretpostavlja se kako bi se unutar nje trebao naći nastup Nicka Newella, koji još uvijek nema protivnika.

Što se tiče samog showa, u pitanju je pet borbi koje se uživo održavaju u Ultimate Fighter dvorani u Las Vegasu, u prisustvu Dane White i određenog broja fanova koji su došli zajedno s borcima. Nakon što se održi svih pet borbi, Dana White odlučuje kome će od boraca i borkinja ponuditi ugovor. Naravno da istog ne osvajaju svi, a po pravilu čak ne mora ugovor biti nužno ponuđen pobjedniku borbe, iako je do sada samo to bio slučaj. Unutar osam epizoda prve sezone, šest puta je ugovor dobilo po dvoje sudionika, jednom je on ponuđen samo jednom borcu, dok je nakon posljednje epizode potpisano troje boraca.

Dana White je ove sezone odlučio malo bolje promovirati ovaj show tako što će kroz njega priliku za UFC ugovor dobiti neka zanimljiva imena. Tako će već idućeg tjedna, u prvoj epizodi, nastupi bivpi NFL igrač Greg Hardy, a u kasnijim epizodama gledati ćemo Nicka Newella, Antoninu Ševčenko pa i Austina Vanderforda, čiji će nastup svakako također biti zanimljiv MMA fanovima.

Objavu dijeli Austin Vanderford (@austinv170mma)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI