Zašto Werdum prevozi ogromni televizor iz SAD-a u Brazil? (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.03.2017 15:55h Autor:

Fabricio Werdum (screenshot)

Fabricio Werdum itekako vodi računa o potrošnji krvavo zarađenog novca. Ekipa iz TMZ-a saznala je to tako što je bivšeg UFC-ovog prvaka zatekla kako na aerodromu iz SAD-a prevozi 48 inča velik televizor u svoj rodni Brazil.

Upitan što radi, Werdum otkriva kako je televizor namijenjen za njegov novootvoreni klub stand up komedije, a razlog za ‘shopping’ u SAD-u je jednostavan – cijena televizora tamo je nekoliko puta niža od one u Brazilu.

Nešto više o novim poslovnim planovima, kao i klubu u Sao Paulu, “Vai Cavalo” je podijelio s novinarima Combatea.

“Imam drugih investicija jer mi je već 39 godina. Iako se želim boriti još dugo vremena, počeo sam razmišljati o budućnosti. No nije stvar samo u tome, ja želim raditi i stvari koje mi se sviđaju. Oduvijek sam bio ovakav, volim ovo i sretan sam što mogu živjeti od toga.

Zato ovo poglavlje života predstavlja nešto što stvarno želim. Uvijek mi se sviđala komedija i ljudi koji me znaju će reći da se uvijek volim našaliti. Ja nisam komičar, ali ih sve znam. Imam dobre odnose s onima iz Brazila poput Toma Cavalcantija, Leandra Hassuma i Luiza Franca, koji je moj partner u ovome. Jako sam zahvalan što sam u mogućnosti raditi na dvije stvari u kojima zaista uživam”, objasnio je Werdum svoje planove.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI