Ne želim te, želim te: Ma daj odjebi!

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.02.2017 13:19h Autor:

Neil Magny

Pobjedom nad Donaldom Cerroneom prošlog vikenda u Denveru Jorge Masvidal se katapultirao visoko u redove UFC-ove velter kategorije. “Gamebred” želi nastaviti put prema vrhu, ali jedan više rangirani borac ga je već odbio. 

Predsjednik kompanije, Dana White, pokušao ga je upariti s trećeranigiranim Demianom Maiom, no Brazilac je odbio ponudu i odlučio čekati svoju obećanu borbu za naslov.

“Ljudi već sad odbijaju borbe”, rekao je za MMA Junkie. Demian Maia ne želi ovo. Ponudili su mu borbu, ali on je ne želi. Valjda želi pričekati. Stoga želim nekog (drugog) iz top deset poretka. Dajte mi najtežeg tipa kojeg imate.”

No iako Maia nije zainteresiran, bivšieg uličnog borca je sad prozvao čovjek koji ga je prije nekoliko borbi zapravo odbio. Kada je Masvidal ostao bez protivnika za UFC 202 pokušao je izazvati Neila Magnyja. Ovaj ga tada nije smatrao dovoljno uspješnim pa je radije izabrao Lorenza Larkina. Ali Masvidalov trijumf nad “Cowboyjem” učinio ga je dovoljno vrijednim protivnikom u Magnyjevim očima (čitaj: preskočio ga je u rankingu).

“Kad mi je protivnik otpao on je odmah skočio na Twitteru i molio je da dobije tu borbu, ali ja sam odbio”, rekao je Magny za MMA Junkie. “Ne zanimaju me borci koje smatram propalicama ili nemaju pobjednički niz iza sebe. On je u sportu neko vrijeme, ali u tom trenutku nije napravio ništa u velteru. Jedina pobjeda koju je imao je bila nad borcem perolake kategorije (Ross Pearson). Stoga nije bio borac kojeg želim. Pobijedim Hectora Lombarda i sad bih se trebao okrenuti da se borim s tipom koji se bori u perolakoj? Ne. Mislio sam da je pomalo kujica. Pokuašavao je osigurati borbu na bilo koji način, ali ja sam bio usredotočen na teže protivnike.

No sada me definitivno zanima. Pobijedio je dva top 15 borca, jednog iz top 5. Ima vještine i u ovom trenutku bi bio dobar protivnik za mene.”

Razlog Magnyjevog inicijalnog odbijanja borbe Masvidal je shvatio kao uvredu.

“Nije stvar u tome što me odbio već u načinu na koji je to napravio. Pravio se kao da ne zna tko sam, a sad odjednom kao zna? Ma daj odjebi”, rekao je Masvidal.

Dakle, ponuda je na stolu i sada je na Masvidalu da odluči…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI