Žene došle na svoje: UFC borac postaje prvi “ring momak”!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.02.2018 10:46h Autor:

Elias Theodorou

UFC-ovac Elias Theodorou je, vjerovali ili ne, prvi poznati “ring momak” u povijesti slobodne borbe! Svoj debi u nošenju brojeva koji označavaju runde meča će odraditi na priredbi ženske američke MMA promocije Invicta FC, koja se održava 24. ožujka u Salt Lake Cityju. Za njega veliku vijest je odlučio otkriti u posljednjoj epizodi šoua “The MMA Hour”.

Tako će UFC-ovac poći stopama slavnih ring djevojaka Arianny Celeste i Brittney Palmer…

“MMA je predvodnik kada govorimo o jednakosti na najrazličitije moguće načine. Jednakost se vidi i prema tome što su žene na samom vrhu P4P ljestvice najboljih boraca svijeta, prodaju milijune PPV-a, a ja sada mogu najaviti da ću biti prvi ring momak”, izjavio je Theodorou u razgovoru s Arielom Helwanijem.

No, tehnički Theodorou nije prvi ring momak u povijest slobodno borbe jer je 29-godišnji Kanađanin ranije ovog mjeseca u Montrealu, na jednoj manjoj borilačkoj priredbi, već probio led. Theodorou je svakako prvi slavni ring momak…

“Razgovarao sam s predsjednicom Invicte Shannon Knapp i ona mi je dozvolila da na svoje hlačice stavim svoje sponzore i neke lokalne sponzore poput Fuel Foodsa i HPN-a. To su brandovi za koje ću odrađivati promotivne kampanje kroz ovaj posao. Bit ću najprije ring momak, a onda nešto kasnije ću se vratiti u Octagon”, objašnjava Theodorou i dodaje:

“Ono što je meni najbitnije jest da ću dobiti i neke velike sponzore poput Mattela i slično. Također mi se jako sviđa ideja da ću demonstrirati jednakost između žena i mušaraca i otvorenost da se i sam staviš u neki možda neugodan položaj. Ukoliko sve prođe dobro, postat ću maneken Mattela pa bih mogao dobiti i svoju lutku koja će se zvati Ma-Bun Ken.”

Upitan tko bi mu trebao biti sljedeći protivnik u Octagonu, Theodorou odgovara da ništa još nije dogovoreno, no da bi se on volio sučeliti s veteranom Thalesom Leitesom.

U posljednjem dvoboju je svladao Dana Kellyja jednoglasnom odlukom sudaca. Trenutačno je na vrlo ugodnih 6-2 u elitnoj promociji. No, tko zna, ukoliko ova “gaža” krene jako dobro, mogli bi atraktivnog borca vidjeti isključivo kao ring momka…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI