Žestok verbalni okršaj pred veliki meč u velter kategoriji: “Ti si jedna lošija verzija Conora McGregora”

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.06.2018 11:19h Autor:

Rafael dos Anjos

Ako bi netko mogao biti dobro pripremljen za napad ‘trash talkom’, onda je to bivši UFC-ov prvak Rafael Dos Anjos.

Ovog elitnog brazilskog borca idućeg vikenda očekuje borba za privremeni pojas u velter kategoriji, a s druge strane stajat će mu jedan od najomraženijih UFC likova – Colby Covington.

Mnogi će se složiti da ‘trash talk’ Amerikanca često prelazi granice dobrog ukusa, ali nije to ništa što bi moglo utjecati na psihu RDA-a koji je prošao dobar trening pred nikad održanu borbu s Conorom McGregorom.

Podsjetimo, Brazilac i Irac trebali su se boriti na UFC 196 priredbi, već su bili i odradili dosta medijskih druženja na kojem je McGregor lansirao svoje poznate verbalne napade, da bi onda borba propala zbog Dos Anjosove ozljede.

“Odrastao sam u brazilskim favelama. ‘Trash talk’ ti ne utječe na mene. Mislim da Colby samo pokušava biti Conor McGregor, ali Conor to radi dobro. Conor je bogat čovjek koji zarađuje brdo love, on je biznismen i to mogu poštovati. Ali Colby… on je samo lošija verzija Conora McGregora. Pokušava biti kao on, ali će mu cijela karijera otići nizbrdo kada ga pobijedim. On samo priča, ne radi ništa drugo”, izjavio je RDA na telefonskoj press konferenciji.

“Ti sam ne vjeruješ u svoje riječi. Nećeš ti mene ništa naučiti, ja sam bio u Brazilu više puta od tebe. Pa ti živiš u Americi”, uzvratio mu je Covington.

“To je samo još jedna McGregorova fora, moraš smisliti nešto novo. Ti si tolika kopija, dok sam ja pred tim da postanem legenda koja je uzela dva pojasa”, uslijedio je odgovor Dos Anjosa.

“Ja nisam kopija”, ponovno bi odgovorio Covington, na što mu je RDA poručio da je on “jedna mala pičkica”.

Dvojac je još neko vrijeme nastavio s razmjenom verbalnih udaraca, no oni pravi tek će uslijediti i dat će nam privremenog prvaka, ali i budućeg protivnika Tyrona Woodleyja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI