Zet Muhammada Alija danas će u njegovo ime tražiti pobjedu protiv Elvisa Mutapčića

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.06.2016 14:36h Autor:

Muhammad Ali i Kevin Casey

Jedan borac na UFC 199 eventu danas će biti posebno motiviran, a to Kevin Casey, koji se bori protiv Elvisa Mutapčića na uvodnom programu. Njegova motivacija bit će to što će pobjedu htjeti posvetiti svom preminulom tastu, Muhammadu Aliju.

Casey je inače majstor brazilske jiu jitse, čija je životna priča vezana uz mnoge velike borilačke ličnosti. Od mladosti je bio najbolji prijatelj s Rocksonom Gracieom, sinom velikom Ricksona Graciea. Casey je sam izjavio kako je, kao srednjoškolac, češće spavao u kući Gracievih nego u svojoj te da se osjeća kao član njihove obitelji. Nakon Rocksonove tragične smrti, Kevin je i dalje ostao blizak s obitelji osnivača BJJ-a te je i sam postao nositelj crnog pojasa.

Kasnije je upoznao Hanu Ali, kći velikog Muhammada, koju je oženio 2013. godine. Nerijetko je znao govoriti o svojim dugim razgovorima s najvećim boksačem svih vremena, koji nije propuštao niti jednu njegovu borbu. Nažalost, njegove borbe više neće gledati, no zato će Casey danas imati dodatnu motivaciju te će to biti još teži posao za Elvisa Mutapčića.

Izjavio je kako ga je smrt njegovog tasta neizmjerno pogodila te da mu je žao što ne može biti uz suprugu, no da će se potruditi završiti borbu što prije i odmah nakon toga prvim letom otputovati u Phoenix.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI