Zlatni olimpijac i poznati kečer Kurt Angle dva puta bio na korak od UFC-a

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.03.2015 19:30h Autor:

Kurt Angle (foto:Twitter)

Osvajač olimpijske hrvačke zlatne medalje iz Atlante,a trenutno poznati kečer, Kurt Angle, ispričao je kako je čak dva puta bio jako blizu potpisa za UFC i odlaska u profesionalne MMA vode.

Angle je gostovao kod Ariela Helwania u MMA Houru, gdje je pričao o svojom povezanosti s MMA-om. Zanimljivo je kako je malo ljudi znalo da je Angle čak dva puta bio blizu dolaska u UFC, čak i prije nego je najboljoj svjetskog organizaciji uspio eksperiment s Brockom Lesnarom.

Prvi slučaj se dogodio 2004. godine, kad je Angle imao hrvački meč, u jednom reality showu, s jednim drugim kečerom, koji je tad već postao MMA borac, Danom Puder. Dana White je to pokušao iskoristiti da ove dvije zvijezde upari u svom kavezu, no nije uspio, iako je bilo blizu. Angle je objasnio o čemu je bila riječ:

"Kad se to dogodilo, bio sam u užasnoj formi, nisam mogao napraviti pet sklekova. Puder me tad uhvatio u kimuru i savladao me. Dana nam se onda javio i htio je da odradimo MMA borbu. Mislim kako mi Dan Puder ne bi bio problem za savladati kad sam u formi, a i novac je bio dobar. Htio sam to napravio, ali Dana mi je na pregovorima rekao da moram prestati s hrvanjem. Tih dana sam tek bio potpisao ugovor s TNA i nisam im mogao reći da ipak neću nastupati za njih, tako da je to propalo."

Drugi put se to dogodilo 2009. godine, kad je UFC radio desetu sezonu Ultimate Fightera, u kojoj su nastupali teškaši:

"Drugi put kad sam se susreo s Danom, htio je da sudjelujem u Ultimate Fighteru, za koji je već dobio Kimbo Slicea. Bio je sjajan i bio mi je spreman platiti veliku svotu novaca za to. No, trebao sam biti spreman za četiri i pol tjedna, a to nije bilo moguće. Htio mi je dati ugovor na šest borbi i sve bi to bilo sjajno. Ali, ja se za četiri i pol tjedna jednostavno nisam mogao pripremiti za to."

Tako je propala prilika da UFC ima još jednu teškašku zvijezdu i bivšeg zlatnog olimpijca u hrvanju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI