Znate li kako se čita prezime nove UFC-ove prvakinje? (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.03.2015 12:49h Autor:

Joanna Jedrzejczyk

Znate li kako se čita prezime prve europske UFC prvakinje? Bez brige ako ne znate, ne znaju niti Joe Rogan, Mike Goldberg, Dana White i ostatak UFC ekipe. No, pošto će oni vjerojatno sad naučiti, vrijeme je da saznate i vi kako prijateljima pričati o sjajnom meču koji ste gledali, a da ne morate izbjegavati spomen prvakinje.

Ako ste gledali originalan UFC-ov prijenos jučerašnjeg UFC 185 eventa, mogli ste se zabaviti raznim verzijama imena UFC-ove nove prvakinje u slamka kategoriji. Joe Rogan i Mike Goldberg su ih "ispucali" preko nekoliko, no nijedno nije bilo točno, a u najavi borbe nije se proslavio niti Bruce Buffer. No, njemu je izgleda prije proglašenja netko došapnuo pravilan izgovor, pa je to na kraju zvučali i najsličnije onome kako bi trebalo biti. No, Mike i Joe su odmah nakon toga potvrdili da isti "šaptač" do njih nije došetao.

A zapravo, prezime nove UFC-ove prvakinje Joanne Jedrzejczyk se čita kroz tri sloga, koja je najbolje opisati kao Jed-žej-čik. Jadni Joe i Mike su se toliko namučili da bi Dana mogao razmisliti o tome da im da beneficirani radni staž. Sve u svemu, sad kad je naslov napokon njen, valjda će se potruditi i odraditi jezične vježbe prije njenog idućeg nastupa.

A vi pogledajte kako se Bruce dobro snašao na proglašenju nove prvakinje, no isto tako i neke ranije eskapade, prije svih Joe Rogana. Zanimljivo, za njenu prvu UFC borbu, Bruce Buffer ju je još najtočnije najavio.

Posebna poslastica, Dana White (na videu 3:33 i 4:50)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI