Zombie spremio i bonus, Andrade i Hill odradile borbu večeri

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.02.2017 13:13h Autor:

Jessica Andrade i Angela Hill

Po 50.000 dolara bonusa nakon UFC Fight Nighta 104 zaradili su Chan Sung Jung i Marcel Fortuna za impresivne završnice svojih borbi te Jessica Andrade i Angela Hill za 15 minuta neprestane akcije u njihovoj borbi.

Odmah po završetku borbe Andrade i Hill bilo je jasno da ovo nije bila jedna obična borba. Publika u cijeloj dvorani bila je na nogama, ovacije su bile glasne, a obje borkinje s rukama u zraku, svjesne da su napravile nešto veliko. Andrade je pobijedila, no Hill je pružila sjajan otpor i nije bilo druge nego da njih dvije ponesu svaka po 50.000 dolara bonusa za najbolju borbu večeri.

Bonus je pripao i Marcelu Fortuni, koji je tako u potpunosti oplodio svoj prvi UFC nastup, koji je prihvatio prije samo dva tjedna. Prvi puta u karijeri slavio je nokautom, predstavio se kao veliki potencijal u UFC-u, a još je osigurao i fenomenalan džeparac, koji će mu pomoći u pripremama za iduće izazove.

Chan Sung Jung je također u potpunosti zaslužio svoj bonus, iako je bilo još kandidata. Nadamo se da će UFC pronaći pokoji dolar za nagraditi neke borce poput Chasa Skelly ili Jamesa Vicka, koji su također bili impresivni. U svakom slučaju, ovo je bio sjajan event, a bonusi to potvrđuju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI