AFC ovog mjeseca stiže u Ljubljanu, Krušič napada pojas! (VIDEO)

Vijesti iz regije 01.11.2012 15:18h Autor:

MMA

Adrenaline Freefight Challenge krajem ovog mjeseca napokon stiže u glavni grad Slovenije, a u glavnom meču večeri Lemmy Krušič pokušat će osvojiti pojas AFC-ovog prvaka u pero kategoriji.

Slovenska MMA organizacija nakon nekoliko priredbi održanih u Trbovlju napokon stiže u Ljubljanu svojom petkom ukupno po redu priredbom koja nosi podnaslov Danger zone. Većina mečeva s popisa borbi već je poznata, a u glavnom meču večeru nastupit će prvi slovenski borac koji je uspio stići do deset pobjeda u svojoj MMA karijeri, Lemmy Krušič. Borac kojeg su prozvali kraljem Trbovlja zbog nekoliko pobjeda ostvarenih upravo u tom slovenskom gradu, naći će u se kavezu s Yurijem La Monicom.

Na priredbi koja se održava 25. studenog u dvorani Kodeljevo s početkom u 19 sati nastupit će i nekoliko hrvatskih boraca. Spomenimo da se bori i Matija Trušček, brat poznatog člana Croatian Top Teama Ivice Truščeka. Nakon što je u lipnju borac Opatija Fight Cluba, Ivica Kriste, tehničkim nokautom svladao Enesa Semiča, protiv njega se ponovno bori jedan član OFC-a, ovog puta radi se o Danku Skoriću.

U ljubljanskom kavezu naći će se i živopisni austrijsko-hrvatski borac Ivo Ćuk. Marko Filetin već se borio u AFC-u, prije godinu dana porazio ga je Gasper Zavašnik, a ovog put protivnik će mu biti Marko Drmonjič.

AFC 5:

Lemmy Krušič VS Yurij La Monica
Marko Drmonjič VS Marko Filetin
Jure Smerdelj VS Matija Trušček
Tomaž Simonič VS Ivo Ćuk
Gašper Zavašnik VS Arben Hajdini
Primož Vrbinc VS Thomas Deak
Tibor Čelan VS Dean Grom
Enes Semič VS Danko Skorić

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI