Antun Račić na vaganju prezentirao sjajnu formu pred KSW 43 nastup (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 14.04.2018 11:40h Autor:

Antun Račić

Osim Roberta Soldića, danas će u poljskom Wroclawu, na KSW 43 eventu, nastupiti i njegov česti timski kolega, Antun Račić. Dubrovački “Killer” je na vaganju izgledao fenomenalno, što možete i vidjeti po dokazima unutar teksta.

Račićev poljski protivnik na svom dosadašnjem rezimeu ima skor od deset pobjeda i šest poraza, a kladionice su rekle kako je hrvatski borac favorit u ovom okršaju. Napokon je dočekao i jednu pravu borbu u bantam kategoriji, a koliko mu dobro ta težina pristaje, vidjelo se na vaganju. Račić je izgledao kao da nije imao nikakvih problema sa skidanjem kilograma te bi danas u kavezu mogao biti pravi “Killer”.U videu ispod teksta možete vidjeti kako su svi borci izgledali na vaganju, uključujući Antuna te Roberta, čije smo sučeljavanje već jučer objavili. Osim toga, tu je i fotografija na kojoj možete usporediti Antuna i njegovog protivnika, kao i video Antunovog vaganja, koji su snimili i objavili ljudi iz UFD gyma, kojem oba hrvatska borca pripadaju.

Velika je prilika ispred Antuna i mi svakako vjerujemo da će ju iskoristiti. Gledajući kako izgleda, nema razloga zašto u tome ne bi uspio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI