Antun Račić za tri tjedna ima novu borbu unutar M-1 organizacije

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 27.06.2016 22:17h Autor:

Antun Račić

Nakon odrađenih treninga u velikom Teamu Alpha Male, Antun Račić spreman je za novi izazov unutar ruske M-1 Global promocije, i to već za tri tjedna.

Hrvatski borac će nastupiti na M-1 69 eventu, koji se održava 16. srpnja u Ingušetiji, a tamo će mu protivnik biti Movsar Evloev, borac koji je odradio tek pet profesionalnih borbu, no također i upisao pobjedu u svakoj od njih.

Račić (18-7) je u ovom duelu svakako iskusniji borac, a u ovoj borbi će mu pobjeda biti imperativ, pošto je slavio u samo jednom od posljednja tri nastupa unutar promocije. Ipak, ruski promotori ga i dalje drže kao jednog od boraca iz samog vrha divizije te sigurno nije daleko od titule, koja mu je za sada promakla.

22-godišnji Elvoev je također vrlo opasan, a talent mu je vrlo rano prepoznat, jer je u M-1 došao nakon samo dvije borbe. U dosadašnje tri M-1 borbe je pokazao kako se na njega može računati, iako je ispred sebe imao dva kineska i jednog ukrajinskog borca, i to čak dvojicu sa negativnim skorom. Antun Račić sigurno će i za njega biti par stepenica više nego što je do sada nastupao.

M-1 69 event predvodi borba između bivšeg teškaškog M-1 prvaka Kennya Garnera te bivšeg izazivača Dennisa Smoldareva.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI