BJJ turnir u Splitu, kotizacija samo 1 euro!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 20.08.2015 12:24h Autor:

BJJ over money

Split će 29. i 30. kolovoza biti domaćin međunarodnom turniru u brazilskoj jiu-jitsi "BJJ Over Money Tournament" u orgnaizaciji "Alliance Black Dragon kluba Split". Organizatori najavljuju dolazak više od 200 natjecatelja iz Hrvatske i iz okolnih zemalja te naglašavaju da se radi o plemenitom turniru kojem je idelja vodilja isključivo ljubav prema ovom sportu.

Naime, sam naziv govori da je na ovom turniru "BJJ važniji od novca", a što to zapravo znači nam je pojasnio organizator Dino Moskatelo.

"Turnir smo nazvali ovako jer je kotizacija za ulazak samo 1 euro. Očekujemo preko 200 natjecatelja. Umorni smo svi od visokih kotizacija za turnire u sportu koji se tek razvija. Situacija u zemlji nije takva da si oni koji žele nastupiti mogu priuštiti 200 do 400 kuna za kotizaciju, prijevoz i smještaj", poručuje Moskatelo i dodaje:

"Svima onima koji to žele smo osigurali i besplatan smještaj u našoj dvorani."

Prijave za turnir koji se održava po IBJJF službenim pravilima i dalje traju te se svi zainteresirani mogu prijaviti na ovom LINK-u. Fight Site će i dalje izvještavati o pripremama za natjecanje, kao i o rezultatima.

Facebook stranica natjecanja.

BJJ Klub BD Alliance Split

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI