Boban Krušić: Bio sam bolji, ali dohvatio me, sad odoh na pecanje

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 14.03.2015 15:44h Autor:

Boban Krušić

Jedan od zanimljivijih trenutaka jučerašnjeg FFC 7 eventa bio je nokaut koji je doživio Boban Krušić u meču protiv Denisa Marjanovića. Boban je bio toliko ošamučen, da nije bio niti svjestan da je nokautiran, nego je mislio da sudac objavljuje pobjednika po bodovima.

Marjanovića je Krušića nokautirao u doslovno posljednjoj sekundi druge runde meča, u kojem je crnogorski borac ostavio i podosta bolji dojam. Prvo je sjeo high kick, da bi nakon toga stigao povezati i kroše. Krušić je stao u kut, a sudac Klarić je onda primijetio da nešto nije u redu. Počeo je brojati Bobanu koji ga je samo gledao te nije reagirao na poziv za podizanje ruku te kretanje prema njemu.

Meč je tad prekinut, a situacija oko minutu kasnije dodatno svjedoći tome koliko je Boban bio jako uzdrman. Na proglašenje pobjednika je došao s podignutom rukom, uvjeren kako je meč završio te da slijedi službena sudačka odluka, a nakon objave pobjednika nokaut, ostao je dodatno zbunjen.

Na kraju se Boban oglasio na svom Facebook profilu, gdje je pokušao objasniti što se dogodilo. Njegov status prenosimo u cijelosti:

"Ekipa, sve ste vidjeli. Doživio sam poraz prekidom kojeg iskreno nisam bio niti svjestan. Uhvatio me, imao sam meč i kontrolirao ga, ali događa se. Sad slijedi nekoliko dana odmora, a onda mi počinje sezona pecanja, pa ću se malo relaksirati. Nakon toga idemo u nove mečeve i nove pobjede. Hvala svima na podršci"

Ovo je drugi u nizu Bobanov FFC poraz, nakon što je u Ljubljani poražen od Mirana Fabjana, no oba puta je prikazao odličan meč te potvrdio zašto ga smatraju najvećim talentom u regiji, što se tiče njegove kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI