Borci oduševljeni FFC spektaklom: Ako ovako nastave, za godinu dana će biti odmah do UFC-a!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 13.06.2016 11:55h Autor:

Paul Webb vs. Matthew Wagy

Nakon debija u Daytona Beachu, FFC je s uspješnim priredbama nastavio i u Springfieldu (Massachusetts). Event obilježen sjajnim borbama uz mnoštvo prekida, impresionirao je borce koji su na njemu nastupili, a posebno oduševljeni bili su američki debitanti koji jedva čekaju povratak u FFC ring.

“Ovo je najbolje organizirana borilačka priredba na kojoj sam sudjelovao i zato im želim da rade još priredbi u SAD-u. Ako ovako nastave, za godinu dana bit će promocija broj dva, odmah do UFC-a”, prenosi Večernji list izjavu Davida Mitchella.

Ono što je u SAD donio Final Fight Championship svidjelo se i Tyleru Eastu koji u svemu ističe značaj prijenosa u kojem su gledatelji mogli uživati preko jedne od vodećih američkih televizijskih kuća – CBS-a.

“Ja sam zbilja šokiran i impresioniran. Organizirali su sjajan šou. Znate, u SAD-u je najvažnije jeste li na televiziji ili niste, a ovo je prenosila jedna od tri najveće američke televizijske kuće i na CBS-u su nas gledali milijuni ljudi”, pohvalio je East rad hrvatske promocije.

Ništa manje zadovoljan organizacijom eventa nije bio ni jedini lokalni borac, Chip Pollar, koji je svoj dio posla završio tehničkim nokautom u dijelu večeri koji su obilježili kick-boksači.

“Kada se Amerikanci malo bolje upoznaju s kvalitetom produkcije i kvalitetom boraca, sigurno će na FFC-ove priredbe dolaziti u većem broju. A produkcija je doista vrhuska, uz pistu za ulazak u gigantski ring, uz odličnu rasvjetu, osjećao sam se kao da se borim u Japanu, u zlatno doba K-1 organizacije”, poručio je Pollard.

Podsjetimo, spektakl u MassMutual Centru uveličali su i najpoznatiji svjetski najavljivač Michael Buffer te Herb Dean, jedan od najboljih MMA sudaca današnjice.

>FFC položio i drugi ispit u SAD-u: Odličan event u Springfieldu ponovno impresionirao produkcijom i mečevima

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI