Cro Cop: Doživljaju me kao stand up borca, ali i ja treniram hrvanje i jiu-jitsu

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 20.08.2014 10:26h Autor:

Mirko Filipović (foto: Sergey Baranov)

Mirko Filipović u utorak ujutro napustio je Zagreb i otputovao prema Japanu gdje ga ovog vikenda očekuje vrlo teška borba po MMA pravilima protiv domaćeg borca Satoshija Ishiija.

Radi se o suparniku koji je posljednji put gorki okus poraza osjetio u meču protiv legendarnog Fedora Emelianenka u prosincu 2011. godine, a nakon toga je nanizao čak osam pobjeda.

"On ima ukupno 12 pobjeda, zlatni olimpijac iz Pekinga, judaš. Izvrstan parteraš, iako se ja ne bojim ni partera. Ljudi mene doživljavaju kao 'stand up' borca, ali ja dugo radim hrvanje i jiu-jitsu", rekao je Cro Cop za Novu TV nakon jednog od posljednjeg treninga prije puta na drugi kraj svijeta.

Osvrnuo se Mirko i na povratak u MMA… ''Što bi rekao Bili Piton, a pa što mogu, ni ja to ne volim, no takav je posao. Što da radim, zovu me iz K-1, zovu iz Gloryja, pa zovu za slobodnu borbu i tako."

Na kraju je odlučio pozvati svoje fanove da mu u subotu pruže podršku. "Pozivam sve da pogledaju borbu. Zahvaljujem svima koji me godinama prate i daju podršku."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI