Cro Cop: Ishii udara bolje od ostalih Japanaca!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.08.2014 12:15h Autor:

Screenshot

Japanski mediji i dalje izvještavaju o dvoboju Mirka Filipovića i Satoshija Ishiija koji karakteriziraju kao "veliko krvoproliće" koje je završilo Cro Copovim osvajanjem IGF pojasa. Glavni meč večeri priredbe IGF 2 je očekivano okupirao glavne stranice sportskih medija, a osim slavlja našeg legendarnog borca, ističe se žal zbog prekida dvoboja, odnosno zbog ozljede Ishiija.

Posebno se naglašava da je sudac u ringu nekoliko puta zaustavljao dvoboj kako bi liječnik pregledao Ishiijevu ozljedu te je na kraju zaključeno da Japanac ne može nastaviti.

Ishii je nakon dvoboja bio vrlo razočaran. Doslovno je pobjegao iz dvorane, a u izjavi je bio vrlo štur.

"Nisam odradio dobar meč. Nakon udarca laktom, krv mi je konstantno curila u oči i zbog toga su liječnici odlučili da meč treba prekinuti. Vjerujem da su svi u dvorani i oni koji su gledali meč, shvatili da je tu Cro Cop uhvatio prednost u meču", poručio je Ishii koji se nada revanšu i novoj šansi da vrati svoj izgubljeni pojas.

Daleko od takve ideje nije niti Antonio Inoki, legendarni kečer, a danas vlasnik i čelnik IGF promocije. On je očekivao zanimljiviju bitku, a na kraju je dvoboj prekinut zbog posjekotine…

"Ovako završen meč u ustima ostavlja gorak okus. Taj okus je poput onog đumbirovog. No, uvijek postoji revanš", rekao je zagonetno, ali ipak i prilično jasno Inoki.

Je li revanš prvi na rasporedu za Cro Copa ili će pojas najprije braniti protiv nekog drugog, još uvijek se ne zna, no nagađanja su već krenula. Podsjećamo, na press konferenciji prije nekoliko dana je najavljeno da bi Filipović svoju drugu ugovornu borbu trebao odraditi pritiv Fujite na Staru Godinu. Planovi se, čini se, ipak mijenjaju…

Prepostavljamo da je Mirku svejedno. Ishiija je "osjetio" u prvoj rundi shvativši da od njega ne prijeti posebna opasnost kako na podu, tako i u stojci. Druga runda je pokazala da mu je "uzeo mjeru" pa valja vjerovati da bi u revanšu Filipović trebao biti favorit. Kako je Cro Cop vidio meč protiv Ishiija? Zanimljivo, Mirko je pohvalio Ishiijeve udaračke kvalitete…

"Nisam još vidio Japanca koji tako dobro udara. Ishii se definitivno razlikuje od drugih japanskih boraca", zaključio je Cro Cop koji se u nedjelju navečer već vratio u Hrvatsku.

Vjerujemo da nam slijedi podrobnija analiza kada se slegnu dojmovi…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI