Cro Cop: Ja sam favorit u meču protiv Gonzage!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.03.2015 09:32h Autor:

Cro Cop vs. Gonzaga

"Pozdravili smo se prijateljski kulturno, mi smo dva sportaša to je naš posao. On je jedan iznimno korektan čovjek, srdačno smo se pozdravili, nema tu nikakve zle krvi, to je u konačnici samo sportsko natjecanje. On je prvi put pobijedio, a hoće li drugi put, ne znam", izjavio je legendarni Mirko Filipović za Dnevnik NovaTv povodom puta u Krakow gde se susreo sa svojim starim znancem i budućim protivnikom Gabrijelom Gonzagom.

Od kada su se borili 2007. mnogo toga se promijenilo. I za jednoga i za drugoga…

"Pregledao sam sve mečeve od kad sam se borio s njim. Vrlo solidan, čvrst borac, tvrd. Često iznenadi favoriziranog borca, recimo nedavno Bena Rotvela koji izvrsno kotira, završio ga je u prvoj rundi giljotinom", smatra Mirko, ali i dodaje da…

"Ja vjerujem da sam favorit u ovoj borbi, ali to naravno treba dokazati u samoj borbi."

Već smo više puta pisali o dolasku Stipe Miočića u Hrvatsku, a razlog su zajedničke pripreme s Filipovićem. Američki Hrvat stiže za dva tjedna na završni dio priprema. Što je s eventualnim nastupima za Glory?

"Potpisao sam ugovor s UFC-om, kickboksing scena je praktički mrtva. K1 ne postoji, Glory je u velikim problemima, sve manje i manje evenata održavaju", tvrdio Cro Cop.

Na kraju intervjua za NovaTV, Filipović je prokomentirao i kupanje u hladnoj kupki koje je postalo hit na društvenim mrežama…

"To je jedan odvratan šok, voda je bila na 8 stupnjeva, a da ti sad uđeš, ne bi bio toliki šok, nego kad ja uđem unutra tijelo je potpuno vruće vrelo pa je to puta dva. Izvrsna stvar za regeneraciju i oporavak, to NBA košarkaši već 20 godina koriste, nogometaši po vrhunskim klubovima imaju specijalne kriokomore ili ovakve bačve", zaključuje Cro Cop.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI