Cro Cop: Nakon New Yorka slijedi meč u Zagrebu i Rio de Janeiru!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 26.11.2012 08:32h Autor:

Mirko Filipović

Mirko Filipović tijekom 2013. godine nema namjeru previše odmarati, prva polovica godine očito mu je već popunjena, a u razgovoru za jedan bosansko-hercegovački medij otkrio je da ima u planu i novu borbu u Zagrebu!

Najbolji hrvatski borac gostovao je tijekom proteklog tjedna u Sarajevu na poziv jednog tamošnjeg glumca, a tom je prilikom u razgovoru za Dnevni avaz otkrio neke vrlo zanimljive informacije koje do sada javnosti nisu bile poznate.

"Prvo bih trebao nastupiti u New Yorku na velikom K-1 finalu. Još nije određen točan datum, ali mislim da bi to trebalo biti 25. siječnja. Svakodnevno treniram i pripremam se za to finale. U ožujku naredne godine u Zagrebu bi se trebao održati veliki borilački spektakl na kojem ću sudjelovati, a dva mjeseca poslije trebao bih imati meč u Brazilu", otkrio je Mirko jako lijepu vijest.

Iako je poznato da postoji jedna video snimka u kojoj Mirko ne govori baš biranim riječima o Jean-Claudeu Van Dammeu, ipak se radi o osobi koju naš borac iznimno cijeni. "Kao i većina klinaca, gledao sam Van Dammove filmove. Bio nam je uzor i nakon svakog filma pokušavali smo izvesti neki njegov potez. Naravno, to je bilo vrlo teško. Želio sam ga upoznati i to mi se ispunilo 2007. godine. On je gledao reportažu o meni na japanskoj televiziji i kontaktirao me je nekoliko dana poslije. Bio je moj gost u Zagrebu cijeli tjedan, a potom sam ga posjetio u Belgiji. Tako je započelo naše prijateljstvo", otkrio je Cro Cop.

Upitan je Cro Cop i o mogućem povratku u policijsku uniformu… "Taj je poziv već dugi niz godina u fazi mirovanja. To je dio moje prošlosti, na koji sam veoma ponosan. Bio sam u specijalcima šest godina i to je prelijepo razdoblje mog života", rekao je zagrebački borac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI