Cro Cop otkrio kada bismo i gdje mogli gledati veliki revanš s Fedorom

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 31.03.2017 16:38h Autor:

Fedor vs. Cro Cop (Facebook)

Kada je nakon osvajanja Rizinovog turnira spominjao mogućnost oproštajne borbe, Mirko Filipović je na umu imao samo jedno ime. Veliki revanš s Fedorom Emeliankom već godinama predstavlja, ne samo Cro Copovu, već i želju brojnih fanova ovih ikona borilačkog sporta.

Mirkova prozivka ruskog velikana ponovno je zagolicala maštu svih onih koji, 12 godina nakon njihovog okršaja s Pride Conflicta iz 2005., žele ponovno vidjeti susret boraca koji su režirali jedan od najboljih i najvećih dvoboja u povijesti slobodne borbe.

U razgovoru sa Sportskim Novostima, Cro Cop priznaje da se dosta stvari mora poklopiti kako bi se ostvarila njegova želja, ali isto tako otkriva kada bi to i gdje mogli ponovno vidjeti njega i Fedora zajedno u ringu.

“Nikome nisam dužan polagati račune. Završio sam karijeru, to stoji i dalje, ali rekao sam da želim oproštajnu borbu. U tom pogledu mislio sam samo na Fedora, samo me ta borba zanima. To bih odradio s guštom, dosta mi je krvavih treninga. Došlo je vrijeme da ga pozovem i ako pristane, ako se sve poklopi, naša borba mogla bi se održati u listopadu ili studenom, pretpostavljam negdje u Americi.

Koliko je sve to realno? Fedor mora pobijediti Mitrionea u lipnju i prihvatiti moj poziv. Nedavno sam operirao koljeno, čekao sam kontrolni pregled prije nego pozovem Fedora na okršaj. Koljeno je koliko-toliko spremno da se pripremim i odradim tu borbu. Uskoro me čeka i ugradnja umjetne hrskavice.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI