Cro Cop prognozira Miočić vs. Ngannou: “Može pobijediti Stipe, ali i Ngannou!”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 08.01.2018 13:50h Autor:

Cro Cop i Miočić (Foto: Fight Site)

U intervuu za Sporske Novosti legendarni hrvatski borac Mirko Filipović se osvrnuo i na nadolazeći dvoboj Stipe Miočića i Francisa Ngannoua na UFC-u 220. Cro Cop je veliki Stipin prijatelj, a dvojac se zbližio tijekom zajedničkih priprema u Filipovićevoj zagrebačkoj dvorani.Upitan kome ide prednost u glavnoj borbi UFC-a 220 koji slijedi 21. siječnja u Bostonu, Cro Cop je neodlučan.

“Može pobijediti Stipe, ali i Ngannou. Nema velike razlike.”, smatra Cro Cop i dodaje da svaki od boraca ima svoje prednosti u ovom dvoboju.

“Ngannou je fizički nešto moćniji, teži, malo viši od Stipe. No, Stipe je tehnički potkovaniji, iskusniji, bolji je hrvač…”, dodaje Filipović.

I Mirko je primjetio kako UFC favorizira izazivača u odnosu na prvaka. Nešto što svakako ne ide na čast elitnoj svjetskoj MMA promociji.“UFC bi možda iz nekih njihovih razloga odgovarala pobjeda Kamerunca jer je njegova priča bajkovita. Radio je u rudniku soli, pa beskućnik, sada dolazi u UFC- Marketinški je to možda isplativija priča. Stipe je s druge strane samozatajan, skroman, ne govori previše, ne razmeće se, a to nažalost ne odgovara UFC-u”, zaključio je Filipović.

Cro Cop je uspješno odradio meč na RIZIN-ovoj završnoj novogodišnjoj priredbi. Za otprilike jednu minutu je svladao Japanca Kohsaku time produljivši svoj niz nepobjedivosti na osam uzastopnih mečeva. Filipovića u 2018. godini očekuju dva ili čak tri nastupa za RIZIN.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI