Cro Cop se vratio punom treningu? (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 26.06.2018 09:42h Autor:

Mirko Filipović

Tek nešto više od mjeseca dana prošlo je kako je operiran nakon teške ozljede, a Mirko Filipović putem Instagrama daje naslutiti kako se vratio punom treningu.

Ukratko, Cro Cop je na Instagram postavio fotografiju s Darko Stošićem uz komentar “back to training”. Na fotografiji vidimo kako čvrsto stoji s dvije noge na zemlji, a još prošli tjedan se na lijevu nije oslanjao, dok je radio vježbe snage u dvorani. Je li i u pitanju uistinu povratak punom treningu, naravno bez udaraca spomenutom nogom ili se Cro Cop ipak još uvijek pazi, iz ove fotografije ne možemo znati.

Što se tiče Stošića, situacija u dvorani je zapravo sada i prilagođena njemu, jer se priprema za svoj UFC debi, koji će se dogoditi 22. srpnja u Hamburgu, odnosno do te borbe ostalo je tek nešto manje od četiri tjedna. Bivši FFC teškaški prvak tamo će se boriti protiv bivšeg FFC prvaka poluteške kategorije, Jeremya Kimballa.

Što se tiče Cro Copa, on je obećao brzi povratak, puno brže nego što sve prognoze govore te se čini kako na tome ozbiljno i radi.

back to training👊

Objavu dijeli Mirko Filipović (@crocop1009)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI