Cro Cop: Spahović me pogodio svojom bombom, ali dobro sam prošao!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 16.08.2014 17:12h Autor:

Mirko Filipović i Tomislav Spahović

Mirko Filipović u Zagrebu ovih dana odrađuje posljednji dio priprema za težak meč koji ga sljedeće subote očekuje u Japanu gdje će s malim rukavicama na rukama odmjeriti snagu s domaćim borcem Satoshijem Ishiijem.

Jedan od najperspektivnijih MMA teškaša svijeta pokušat će pobjedom nad Cro Copom osigurati si ugovor u nekoj od najpoznatijih svjetskih organizacija, no hrvatski borac odradio je iznimno dobre pripreme i teško je odrediti favorita, osim što se unaprijed zna da se u parteru bolje snalazi Ishii, a Filipović na nogama.

No, u petak na treningu došlo je do Mirkove ozljede tijekom jednog od posljednjih sparinga, a što se točno dogodilo najbolji hrvatski borac otkrio je na svojem Facebook profilu.

"Pripreme za borbu s Ishiijem su odrađene. Imao sam vrhunske sparinge sa Sašom Milinkovićem, Alessiom Sakarom i Tomislavom Spahovićem. Zahvaljujem im se na pomoći od srca. Kako to često biva, sinoć na zadnjem sparingu u ovim pripremama i to u zadnjoj rundi puknula mi je koža na nosu. Dobio sam četiri šava na licu mjesta zahvaljujući doktoru Hrvoju Barloviću, kojem se također zahvaljujem", napisao je Mirko.

"Nema govora o teškoj ozljedi, samo je puknula koža i za pet dana ću biti kao novi. Sparirao sam sa Spahovićem koji je vrhunski fajter i koji ima bombu u rukama. Pred njim je velika karijera ako bude uporan i discipliniran. Da bi sparing bio što realniji Tomislav je imao MMA rukavice, a ja velike boksačke od 16 unci. Obzirom na okolnosti i kakvu bombu od udarca Spahović ima još je sve i dobro prošlo. Takav sparing je jako opasan za onog s velikim rukavicama, ali je priprema maksimalno realna, a to je najvažnije", smatra Cro Cop te je objavio i fotografiju rukavica s kojima su sparirali.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI