Cro Cop: UFC-ova teška divizija je puna "monstruma", neće biti lako…

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 08.03.2015 10:30h Autor:

CC i Schaub

"Ja sam vrlo ponosan sportaš i netko tko je posvetio svoj čitav život borilačkom sportu i ovom poslu, neovisno radi li se o MMA-ju ili o kick boksingu. Ovaj meč je vrlo bitan za čitavu moju karijeru", rekao je na početku intervjuua za britanski The Mirror naš Mirko Cro Cop Filipović.

Dakako, govorio je o revanšu s Gonzagom koji ga je "svrbio" gotovo 8 godina sve dok nije dobio priliku vratiti mu istom mjerom. Hoće li uspjeti u tom naumu saznat ćemo 11. travnja u poljskom Krakowu.

Razlog za optimizam Filipović vidi u činjenici da je napokon zdrav i potpuno spreman nakon godina borbe s protivnicima, ali i s ozljedama.

"Stvarno se osjećam vrhunski, nikad bolje. Imam 40 godina, ali se osjećam perfektno. Najvažnija stvar jest da sam se napokon riješio svih ovih ozljeda koje su me mučile zadnjih 8, 9 ili deset godina", dodao je Cro Cop i dodao:

"Sada treniram sa smiješkom na licu. I dalje sam vrlo eksplozivan, brz, a moje iskustvo je ogromno. Mislim da nikada nisam sve tako dobro posložio; iskustvo mi stvarno može pomoći i vrlo je bitno."

Mirko je najavio kraj karijere u UFC-u, a hoće li to biti nakon tri dogovorene borbe ili misli produljiti vjernost i čitavu karijeru, još ne zna…

"Gledajte, tko to može znati? Ne mogu reći da se nikada više neću boriti nakon što mi istekne ugovor. Ako pobijedim u sve tri borbe, definitivno ću dobiti šansu za napraviti još jedan korak."

"Ne znam, ali ne razmišljam iza meča s Gonzagom. On je prvi i trebam prvo njega pobijediti, pa nema smisla razmišljati unaprijed. Ako pobijedim sve tri borbe, sjest ću s UFC-om i razgovarat ćemo. No prvo trebam pobijediti sva tri meča što neće biti lako. Svi su oni gladni i čvrsti u teškoj diviziji UFC-a. Ima mnogo monstruma pa moram ići korak po korak", zaključio je legendarni borac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI