Cro Cop uspješno operiran: Na legendi primijenjena najnovija metoda u ortopediji (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 01.02.2017 11:01h Autor:

Dr. Primorac, Filipović i dr. Hudetz

Još smo jučer prenijeli da se Mirko Filipović našao u bolnici, a sada smo i dobili potvrdu kako su se naše pretpostavke pokazale točnima.

Nad legendarnim Cro Copom je u Specijalnoj bolnici Sv. Katarine uspješno izveden zahvat na koljenu koje ga muči dobar dio njegove karijere, a s kojim je imao i problema tijekom posljednjih priprema za Rizinov turnir kojeg je osvojio na samom kraju prošle godine.

Sada, kada je sve proteklo po planu, Mirko se ponovno javio fanovima i preko Facebooka detaljnije objasnio o čemu je bila riječ i kako je protekla njegova sedma operacija pod doktorom Damirom Hudetzom.

“Dragi prijatelji, jučer sam u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina uspješno obavio zahvat na koljenu. Dr.Hudetz je primjenio najnoviju metodu koja se koristi u ortopediji i koja se obavlja samo u Sv. Katarini, tzv. ‘Lipogems’, odnosno aplicirane su mi moje vlastite matične stanice (što god to značilo, jer 99,9% vas, kao ni ja sam, nema pojma što je to i kako točno djeluje), a koja daje izvrsne rezultate.

Problem je bio što se te matične stanice uzimaju iz masnog tkiva s trbuha, a kojeg ja nisam imao dovoljno pa je bilo povuci potegni, ali nekako je legendarni dr.Hudetz (moj veliki frend i kralj ortopedije) uspio nagrecati dovoljno da sve obavimo. Ovo je dr.Hudetzu bila 7 operacija na meni (stopalo, ruka i 5 puta koljeno). Pao je dogovor da desetu moramo okruniti nekim kumstvom. Inače, dr. Hudetz je ovaj zgodni lik s moje lijeve strane, a s desne je dr.Primorac!”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI