Cro Cop velikog srca: Traže se dobri ljudi koji bi udomili ove kujice! (FOTO)

Vijesti iz regije 02.11.2012 11:42h Autor:

Mirko Filipović

Mirko Filipović ovog se tjedna uključio u humanitarnu akciju Glazbom reci stop maltretiranju, a posljednjih dana angažiran je i oko pronalaska novog doma za dvije kujice.

Najbolji hrvatski borac obožava životinje, već više puta je u nekim intervjuima rekao kako ima nekoliko psa. Trenutno se angažirao oko dvije kujice stare malo manje od godinu dana koje je privremeno smjestio u hotel za pse dok im se ne pronađe udomitelj.

"To su dvije kujice desetak mjeseci stare, jako pitome i bez imalo agresije. Žive u katastrofalnim uvjetima, pa sam ih odveo hotel za pse kod svog prijatelja Roberta Kranjčeca. On će se pobrinuti za njih dok ne pronađu dom. Robi je vrhunski dreser, usudim se reći ponajbolji u ovom dijelu Europe, a ima i vrhunski hotel za pse. Ja također ponekad ostavim svoju rotvajlericu kad sam na putu, tako da se možete čovjeku obratiti s punim povjerenjem u vezi čuvanja i dresure, a neki kombiniraju oboje", rekao je Mirko.

"Imaju vrhunsku prehranu, vrhunski grijane bokseve, i da ne nabrajam dalje, sve je zaista vrhunski i nema nikakve prevare u smislu da psi neće dobiti ono što je dogovoreno. Kontakt je www.alphadog-team.net. Malo sam čovjeka izreklamirao ali on to zaista zaslužuje, jer radi i po kiši, jučer je ravno s groblja došao pokupiti kujice i smjestio ih. Molio bih da se netko javi, a psi se mogu i pogledati svaki dan, adresa je na Robijevoj stranici", napisao je hrvatski borac na svojoj Facebook stranici.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI