Damir Hadžović priključen Fight Nightu u Hamburgu

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 05.06.2018 14:20h Autor:

Hein vs. Hadzović

Još jedan regionalni borac našao je svoje mjesto na UFC Fight Nightu 134, koji će se krajem srpnja održati u Hamburgu. Damir Hadžović tamo će se suprotstaviti domaćem borcu, Nicku Heinu.

31-godišnji Hadžović u ovu borbu ulazi nakon poraza od Alana Patricka, koji je u veljači doživio na Fight Nightu u Brazilu. To je bio njegov drugi poraz u tri UFC nastupa, nakon čega mu je profesionalni skor 11-4. Naravno, unutar tog skora je i impresivna nokaut pobjeda nad Marcinom Heldom, koja je bila dovoljna da bi Damir dobio još svakako barem jednu priliku za potvrditi kako mu je kvalitetom mjesto u najjačoj svjetskoj MMA promociji.

Ipak, drugu borbu za redom morati će se dokazivati na gostujućem terenu, jer ga čeka borba protiv Nicka Heina (14-3, 4-2 UFC), 34-godišnjeg njemačkog specijalnog policajca, koji se prošlog mjeseca borio na Fight Nightu u Čileu, gdje je poražen prekidom od Davia Ramosa. Time je prekinut njegov niz od tri uzastopne pobjede, no istima će se pokušati vratiti već na ovom eventu i to pred svojom publikom.

Hadžović tijekom priprema neće biti daleko od mjesta održavanja borbe, budući da bi kamp trebao odraditi u UFD gymu u Dusseldorfu, pod vodstvom trenera Ivana Dijakovića i u društvu Roberta Soldića. Damir će se svakako morati pripremiti za jednog opreznog taktičara, koji je kvalitetan u svim segmentima slobodne borbe, ali ujedno i borca koji ne uzima previše rizika. Hadžović je baš suprotan tip borca, odnosno borac koji se voli potući i upravo to ga je frustriralo kod posljednjeg poraza, budući da ga je Patrick savladao hrvačkom kontrolom bez nanošenja previše štete.

Hadžović se na ovom eventu pridružuje dvama srpskim borcima, odnosno Aleksandru Rakiću i Darku Stošiću, čiji su nastupi u Hamburgu najavljeni već ranije. Event je na rasporedu 22. srpnja, a u glavnoj borbi nastupaju Volkan Oezdemir i Mauricio Shogun Rua.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI