Darko Stošić: FFC u Beogradu bi bio jedan veliki praznik za ljubitelje sporta!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 24.03.2017 16:43h Autor:

Darko Stošić

FFC-ov prvak teške kategorije, Darko Stošić, dao je novi intervju za MMA Novosti u kojem se osvrnuo na svoju posljednju obranu naslova, kao i na potencijalni posjet Final Fight Championshipa Beogradu.

Stošić je prije dva tjedna na FFC 28 priredbi u Ateni zaustavio čak 25 kilograma težeg izazivača Emila Zaharieva prekidom u prvoj rundi. Stošić je bacao low kickove za koje Bugarin nije imao riješenje te je bio prisiljen predati meč nakon samo dvije minute.

“Nije sudac ništa prekinuo”, objasnio je Stošić. “Zahariev je donio odluku da prekine meč jer nije više mogao stajati na nozi. Sudac čak i nije htio da… trebalo mu je par sekundi da shvati što se dogodilo. Zahariev je bio taj koji je odmahnuo rukom, nije više mogao stajati na nozi i pokazao je da ne može nastaviti meč. I tad je sudac prišao i na to me pitao… mislim tu nema više nastavka. Ne može on tražiti ‘time-out’ pa onda nastaviti borbu. Kao prvo, ja to ne bih dopustio nakon što se jednom prekine meč. Pokazao si da ne možeš nastaviti… nema tu brojanja kao u boksu.”

FFC će sljedeću priredbu održati 22. travnja u Ljubljani, međutim, hrvatska promocija unatoč brojim eventima u regiji još uvijek nije posjetila Srbiju. Stošić smatra da bi potencijalna priredba u Beogradu bila veliki uspjeh, kako zbog njega, tako i zbog raznih srpskih boraca koji nastupaju pod okriljem FFC-a.

“Odlična prilika za sve regionalne borce, za sve borce iz Beograda i Srbije”, rekao je Stošić o potencijalnom eventu.  “Svakako bih želio (nastupiti), pogotovo sad kad sam mi je karijera u usponu. A ovdje ima i dosta pubilke koja me prati tako da bi to stvarno bio jedan veliki praznik za sve ljubitelje sporta.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI