Dominacija Japanki u Domu sportova!

Vijesti iz regije 08.08.2014 10:46h Autor:

hrvanje

Trećeg dana Svjetskog juniorskog prvenstva u hrvanju koje se održava u Zagrebu na borilišta su prvi put izašle hrvačice, a dan je protekao u dominaciji predstavnica iz Japana koje su osvojile tri zlatna odličja.

Na strunjačama su bile i dvije hrvatske predstavnice. Martina Vazdar je u osmini finala kategorije do 59 kilograma izgubila od Ruskinje Jekaterine Baldanove dok je Martinu Jukić u kvalifikacijama kategorije do 67 kilograma zaustavila Kazahstanka Irina Kazjulina.

U najlakšoj kategoriji do 44 kilograma slavila je Japanka Haruka Uchijo, koja je u finalu bila bolja od Indijke Ritu Phogat. U kategoriji do 51 kilograma najbolja juniorka svijeta postala je Ruskinja Natalija Mališeva, koja je u borbi za zlato svladala Mađaricu Denes Mercedesz.

Japanke su zlato osvojile i u kategoriji do 59 kilograma. Risako Kawai bila bolja od Njemice Luise Niemesch. Treće zlato Japanu donijela je Masako Furuichi u kategoriji do 67 kilograma.

Danas su opet na rasporedu djevojke i to u kategorijama do 48, 55, 63 i 72 kilograma. Od hrvatskih predstavnica nastupit će Ivana Mandarić u kategoriji do 63 kilograma, te Monika Šarić do 72 kilograma.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI