Ekskluzivno iz Cro Copove svlačionice, Orsat Zovko najavljuje dvoboj protiv Ishiija!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 23.08.2014 10:51h Autor:

Photo by Fight Site

Samo nas nekoliko sati dijeli od borbe između Mirka Filipovića i Satoshija Ishiija koja će predvoditi IGF 2 priredbu u glavnom japanskom gradu. Izravni prijenos pogledajte na Fight Channelu s početkom u 12 sati!

Fight Site saznaje da Mirko u dvoboj ulazi odlično pripremljen i vrlo fokusiran na osvajanje IGF pojasa, a za kratku najavu dvoboja smo zamolili Cro Copovog menadžera i vlasnika Fight Channela, Orsata Zovka.

Prvo pitanje bilo je logično: Zašto se Ishii nije u petak pojavio na službenom vaganju?

"Ne znamo. Može se reći da je to dosta neuobičajena praksa pogotovo na priredbama ovakvog nivoa i to od borca koji je prvak. Mirko se nije previše obazirao na to što se Ishii nije pojavio na vaganju. Dvoboj je u teškoj kategoriji i nikakve štete nema. Mislim da je to možda pila naopako i pokušaj da se Mirka malo psihički poljulja i da mu se 'uđe u glavu'.", pojasnio je Zovko i dodao:

"No kako sam rekao, Mirko se nije previše obazirao na to jer se Ishii negdje mora pojaviti – a to je na samom meču. Cro Cop je apsolutno spreman za ovaj izazov."

Pojavila se odmah priča da se Ishii uplašio i da je već dan prije borbe "podvio rep".

"Smatram da su to gluposti. Ishii je olimpijski zlatni judoka i vrhunski sportaš. Ponavljam, mislim da se radi o 'pili naopako'."

Priča se o odličnoj formi Filipovića koji se dugo nije ovako spremio za jedan meč… To je potvrdio i Zovko.

"Mirko nije bio bolji u zadnje tri godine što se i vidi prema njegovom fizičkom izgledu i mišićnom tonusu. Spustio je nešto masu zbog čega sam posebno zadovoljan te je odradio jako naporne pripreme. Trenirao je u Puli i u Zagrebu, a tu su mu mnogo pomogli Alessio Sakara, Saša Milinković i Tomislav Spahović. Ishii je opasan protivnik koji poziva na oprez tako da se u samom meču ovakva dva borca može svašta dogoditi, no Cro Cop je maksimalno spreman."

Kratka najava dvoboja za kraj…

"Ishii će vjerojatno pokušati dvoboj preseliti na parter, no Mirko je speman za sve aspekte borbe. U vrhunskoj je formi i uvjeren sam da će osvojiti IGF pojas."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI