FFC 18 se iz Tivolija seli u Arenu Stožice!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 19.03.2015 14:33h Autor:

FFC 18 u Stožicama

FFC 18 se neće, kako je najavljeno, održati u dvorani Tivoli, već u puno novijem i modernijem zdanju – Areni Stožice. Fight Site saznaje kako je razlog zapravo tehničke prirode s obzirom da zbog velikog broja događanja FFC u Tivoliju ovaj put nije uspio dobiti dovoljno vremena za adekvatnu pripremu svoje raskošne produkcije koja uvijek prati evente.

Tako ćemo 17. travnja najkvalitetniji "slovenski" FFC do sada pratiti iz prekrasne i vrlo moderne Arene Stožice koja prima 12 500 gledatelja. Gotovo sigurno će se dio tribina uvući te će dvorana biti prilagođena potrebama borilačkog spektakla. Ovo je čak čevrti FFC u Ljubljani nakon FFC-a 9 FFC-a 12 i FFC-a 14., a razlog opetovanog vraćanja u slovensku prijestolnicu je nekoliko puta otkrio čelni čovjek promocije Orsat Zovko rekavši kako se "on i njegov tim jednostavno dobro osjećaju u Ljubljani i da su tamo uvijek vrhunski primljeni."

Priredbu predvodi najveća slovenska borilačka zvijezda Samo Petje i bivši UFC-ovac Igor Pokrajac. Ulaznice bi se u prodaji trebale naći već od idućeg tjedna.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI