FFC 18: Senyei ponovno u akciji protiv Zelgovog Peruška!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 21.03.2015 09:43h Autor:

Senyei vs Peruško

Nakon što je svladao tri Hrvata i jednog Nijemca unutar FFC ringa, te se definitivno promovirao kao jedno od najvećih otkrića Final Fight Championshipa, Mađar Laszlo Senyei će i na FFC-u 18, koji je na rasporedu 17. travnja, ganjati novu pobjedu.

Protivnik će mu biti član pulskog "Trojana" Tonči Peruško, kojem će to biti FFC debi. Peruško je nastupao u više sezona Hrvatske MMA lige gdje je dva puta dolazio do polufinala, a posljednjih godina češće nastupa u Italiji gdje je i ostvario nekoliko vrijednih pobjeda. U kutu će mu biti slavni Zelg Galešić pod čijom paskom već godinama trenira. Za sada ima službenih 5:3 iako je skupio još nekoliko profesionalnih pobjeda koje nisu upisane na Sherdog.

Senyei je i dalje neporažen u profesionalnoj karijeri, a njegov Sherdog profil kaže kako su svih 4-0 ostvareni u FFC ringu. Svladao je Ivana Gluhaka, Ivicu Truščeka i Luku Jelčića, a na FFC-u 7 proteklog vikenda u Sarajevu je tome pridodao i slavlje protiv odličnog Nijemca Dawida Deforta. Iako je tri runde uvjerljivo gubio meč, Senyei je samo tridesetak sekundi prije kraja uspio preokrenuti tijek dvoboja i slaviti tehničkim nokautom. S obzirom na dugu pauzu zbog zdravstvenih problema, očito je kako su mu čelnici FFC-a odlučiti dati još jedan meč u kratkom periodu. Originalno se Senyei trebao boriti protiv Bugarina Kancheva, no kako neslužbeno saznajemo, meč je prolongiran za svibanj ili lipan i jedan od narednih FFC-ova.

Ovo je bila jedna od posljednjih nepoznanica na popisu borbi FFC-a 18 koji ćemo 17. travnja pratiti iz ljubljanskih Stožica.

FFC 18 – Ljubljana
17.4. 2015.

KB:

Samo Petje (SLO) vs. Rosario Presti (ITA), -70kg – meč za naslov
Mladen Brestovac (CRO) vs. TBA, HW
Miran Fabjan (SLO) vs. Denis Marjanović (BiH), -85kg
Denis Chorchyp (SLO) vs. Vasil Ducar (CZE), -91kg
Teo Mikelić (CRO) vs. Valentin Rybalko (UKR), -70kg
Jasmin Bajrović (CRO) vs. Eyevan Danenberg (NED), -77kg


MMA:

Igor Pokrajac (CRO) vs. Maciej Browarski (POL), -93kg
Filip Pejić (CRO) vs. Slobodan Maksimović (SUI), -66kg
Dušan Džakić (SER) vs. Hrvoje Martić (CRO), -77kg
Laszlo Seynei (HUN) vs. Tonči Peruško (CRO), -77kg
Tilen Kolarič (SLO) vs. Danilo Velluardo (ITA), -70kg
Matej Truhan (CRO) vs. TBA, -70kg

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI