FFC 23 u Beču doživio nekoliko promjena, popis borbi još jači!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 10.03.2016 11:50h Autor:

Main event MMA dijela

FFC 23, koji je na rasporedu 18. ožujka u bečkoj dvorani Multiversum Schwechat, je doživio nekoliko promjena u popisu borbi te je kompletiran vrlo kvalitetan “fight card”.

One najvažnije promjene su vezane za glavne borbe večeri. Najbolji austrijski borac u nižim kategorijama Philipp Schranz (15-7) će snage odmjeriti s odličnim Englezom Jamesom “Job Done” Brumom (17-3). To će  ujedno biti i “main event” MMA dijela priredbe, ali i debi za Engleza u FFC-u. Radi se o vrhunskoj borbi dva top europska borca u perolakoj kategoriji, ali i meču dostojnom glavne borbe FFC-a.

Od nastupa u Beču je nažalost odustao bivši izazivač Hrvat Matej “DoKoske” Truhan koji je trebao napasti pojas u lakoj kategoriji. Umjesto njega Mađar Viktor Halmi (16-8) će se susresti s opasnim Dagestancom i FFC debitantnom Ramazanom Sulebanovim (4-1). I “BH Zvijer” Tomislav Spahović je također odustao od meča u Beču. Umjesto njega na FFC 23 je uskočio Gruzijac Giga Kukhalashvili (5-3) te će snage odmjeriti s jednom od najboljih ruskih boraca u poluteškoj kategoriji Arturom Astakhovim (12-3).

Sadeghi vs. Movsisyan

Nekoliko promjena dogodilo se i u kick boksing programu. Legenda austrijske i bečke borilačke scene s preko 130 profesionalnih mečeva, Foad Sadeghi, je zasluženo promoviran u glavni meč večeri. Njemu će se suprotstaviti jedan od najboljih boraca u lakoj diviziji i bivši FFC izazivača Čeh Tigran Movsisyan. Razlog ove “rošade” na popisu borbi jest puknuće šake Tea Mikelića (originalnog Sadeghijevog protivnika) koji u posljednje vrijeme zaista nema sreće s ozljedama. No, s obzirom da je Movsisyan 2015. nokautirao Mikelića na priredbi u Linzu, Sadeghi se ne smije nadati ništa lakšem poslu pred svojom publikom u Beču.

U FFC-u neporaženi visoki Nizozemac Danenberg je također dobio novog protivnika s obzirom na ozljedu Albanca Shkodrana Veselog. Umjesto “Albanskog ratnika” na popis FFC-a 23 je uskočio udarač iz Linza Ayub Gaziev. Većina ostalih dvoboja u kick boksing programu je ostala nepromjenjena.

FFC 23 – Vienna
18.3.2016.
Multiversum Schwechat

MMA:

Philipp Schranz (AUT) vs. James Brum (ENG), -66kg
Viktor Halmi (HUN) vs. Ramazan Sulebanov (RUS/DAG), -70kg – title match
Laszlo Senyei (HUN) vs. Ivan Gluhak (CRO), -77kg – title match
Artur Astakhov (RUS) vs. Giga Kukhalashvili (GE), -93kg
Darko Banović (AUT) vs. Joey Kuiten (NED), -66kg
Manuel Bilić (AUT) vs. Adam Borics (HUN), -66kg

KB:

Foad Sadeghi (AUT) vs. Tigran Movsisyan (CZE), -70kg
Eyevan Danenberg (NED) vs. Ayub Gaziev (AUT), -77kg – title match
Tomislav Čikotić (CRO) vs. Enver Šljivar (SUI), HW
Doan Devon (NED) vs. Beko Doinjashvili (GE), -70kg
Manuel Sembera (AUT) vs. Jasmin Bajrović (CRO), -77kg
Karim Mabrouk (EGY) vs. Aleksandar Stankov (SLO), -85kg

Sadeghi-Movsisyan

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI