FFC 24 KB: Pogledajte najbolje poteze kick-boksača s FFC-ovog američkog debija (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 07.06.2016 15:47h Autor:

Banks vs. Brestovac

Spektakl kojeg je ponudio MMA dio večeri bilo je teško preslikati na onaj kojeg su svojim nastupima obilježili kick-boksači. Ipak, pet dvoboja u kojima su posjetitelji Ocean Centra uživali u nastavku večeri, ponudili su nekoliko zanimljivih trenutaka. U cijeloj priči bi svakako bilo najvažnije za izdvojiti činjenicu da je američka publika objeručke prihvatila FFC-ov koncept koji kombinira ova dva popularna borilačka sporta.

Prve tri borbe kickboxing dijela ponudile su međusobne okršaje domaćih boraca, dok su posljednje dvije FFC fanovima priuštile nastupe ponajboljih boraca hrvatske promocije – bivšeg izazivača u lakoj kategoriji, Tigrana Movsisyana, te aktualnog prvaka u teškoj, Mladena Brestovca. Podsjetimo, “The Scorpion Sting” i “Armenski tigar” su dominantnim izvedbama obranili čast europskih boraca i pokazali nadmoć u odnosu na one iz SAD-a.

U nastavku članka pogledajte kako je izgledao ovaj dio večeri u Daytona Beachu i ne zaboravite da vas već 10. lipnja po američkom, odnosno u subotu u 02:00 sata iza ponoći po hrvatskom vremenu, očekuje FFC 25. Izravan prijenos će kao i uvijek biti dostupan Fight Channelu ili FightChannelTV.com.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI