FFC 24: Narvaez ozlijeđen, Villefort u borbi za titulu

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 05.05.2016 15:25h Autor:

Roger Narvaez

I prije nego što je debitirao za Final Fight Championship (FFC), Roger “The Silverback” Narvaez (7-2) je morao odustati od nastupa na FFC-u 24 koji je zakazan za 3.6. u Daytona Beach (Florida, USA), kako stoji na ffcpro.com. Zbog loma šake, koji se dogodio tijekom trenažnog procesa, Narvaez neće nastupiti protiv Moldavca s londonskom adresom i FFC veterana Pavela Dorofteija u meču koji je trebao odlučiti o inauguralnom prvaku u srednjoj kategoriji (-84kg) MMA konkurencije. Amerikanac žali za propuštenom priredbom, no najavljuje brz povratak i nastup za FFC u jesen. Na FFC-u 24 će ga zamijeniti sunarodnjak Danillo “Indio” villefort (14-5), koji je već bio zakazan za nastup na istoj priredbi, no sada je promoviran u dvoboj za titulu.

“Ruka mi je napuknula već prije nekoliko tjedana na treningu, no pokušao sam to nekako sanirati, stisnuti zube i nadao sam se da će zacijeliti. Tako da sam nastavio s treninzima nadajući se da će se stanje poboljšati. Nažalost, ruka je bila sve gore i nisu se mogla primjetiti poboljšanja. Otišli smo doktoru i on je preporučio operaciju ili mirovanje od deset tjedana. Odlučili smo se za operaciju.”

“Nadam se da ću ostati u FFC planovima i za naredne evente te se ispričavam organizatorima što sam se morao povući. Ovo je za mene ogromno razočaranje. Praktički sam trenirao nekoliko tjedana sa slomljenom rukom. Toliko sam htio nastupiti za FFC”, poručio je Roger Narvaez.

FFC 24 će biti prvi američki FFC event te se održava u Ocean Centru u Daytona Beach (FL, USA). Priredbu predvode UFC veteran Karo Parisyan i Turčin Arda Ardas. Event će uživo biti prenošen na CBS Sports televiziji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI