FFC angažirao slavnog suca Herba Deana: Sudi već od FFC-a 25 u Springfieldu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 08.06.2016 02:23h Autor:

Photo: Fight Site

Na FFC-u 25, koji će se održati ovog petka (prema američkom vremenu) 10. lipnja u američkom Springfieldu, pravdu će u ringu za vrijeme MMA mečeva dijeliti najpoznatiji svjetski MMA sudac – Herb Dean.

Potvrdili su namo to iz Final Fight Championshipa koji je za svoj prvi američki event održan proteklog petka u Daytoni dobio samo riječi hvale od američke borilačke javnosti. Raskošna produkcija i odlični mečevi su impresionirali i one najskeptičnije koji nisu vjerovali u uspjeh europske promocije na američkom kontinentu.

U Americi borilačke priredbe reguliraju atletske komisije, no FFC je učinio dodatan napor kako bi angažirao najboljeg svjetskog suca sve u svrhu osiguravanja najboljeg mogućeg suđenja – komponente koja je iznimno bitna za konačni uspjeh.

Dean se proslavio nepristranim i profesionalnim suđenjem koje praktički nema premca u borilačkom svijetu te je sastavni dio svakog najvećeg UFC-ovog eventa. Kvaliteta njegovog rada je prepoznata diljem svijeta, pa ga u posljednje vrijeme angažiraju i druge velike promocije poput Bellatora i WSOF-a. Sada je za njegovim uslugama posegnuo i Final Fight Championship.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI