FFC i Staro Češko pivo postali partneri: Od sada sve priredbe "Powered by Staro Češko"

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.03.2015 08:38h Autor:

Ilustracija

Vodeća regionalna borilačka promocija Final Fight Championship (FFC) je dobila novog generalnog sponzora. Radi se o Daruvarskoj pivovari, odnosno o tradicionalnom brandu Staro Češko pivo.

Kako saznajemo već od priredbe u Sarajevu ovog petka sve FFC priredbe će nositi oznaku "powered by Staro Češko", a veliki logotip kompanije će krasiti borilište. Ugovor na tri godine su u zagrebačkom središtu Fight Channela potpisali glavni čovjek Fight Channela i FFC-a, Orsat Zovko, i vlasnik Daruvarske pivovare Slaven Kufner.

"Izuteno mi je drago što su najstarija hrvatska pivovara – Daruvarska pivovara i tradicionalan brand poput Starog Češkog piva prepoznali kvalitetu i potencijal onoga što radimo. Vjerujemo da ćemo zajedničkom suradnjom postići još bolje rezultate i ostvariti ciljeve koje smo stavili pred nas. FFC je brand koji je prerastao granice Hrvatske, ali i regionalnih zemalja, te se brzo širi na Europu. Želimo i Starom Češkom pivu pomoći u uspješnom širenju na regionalno tržište", rekao je povodom potpisa ugovora gospodin Orsat Zovko.

FFC će narednog vikenda u sarajevskoj Skenderiji održati najveću borilačku priredbu do sada u Bosni i Hercegovini. U glavnim ulogama će biti najpoznatiji bosanskohercegovački borci Dževad BH Machine Poturak i Tomislav Spahović. Poturak će snage odmjeriti sa Španjolcem Frankom Munozom, a Spahović s Bugarom Kamenom Georgievim.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI