FFC se nakon dvije godine vraća u Sloveniju!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 01.03.2017 16:38h Autor:

FFC 29 Ljubljana

Službene stranice Final Fight Championshipa su u srijedu objavile informaciju da se hrvatska promocija vraća u Sloveniju nakon dvije godine. FFC je najavio kako će svoju 29. priredbu održati 22. travnja u slovenskoj metropoli Ljubljani i to u velikoj dvorani Tivoli.

Kick boksing program će očekivano predvoditi najpoznatiji slovenski borac općenito, FFC prvak u lakoj kategoriji Samo Petje, dok bi u MMA dijelu trebali vidjeti dva FFC prvaka: Luku Jelčića i Roberta Soldića.

Evo čitavog priopćenja:

Nakon dvije godine pauze, Final Fight Championship se s velikim zadovoljstvom vraća u glavni grad Slovenije – Ljubljanu. FFC je u svoj posljednju od četiri priredbe održane u tom gradu odradio u travnju 2015. godini, kada su event predvodili Igor Pokrajac u MMA dijelu i Samo Petje u kick boksingu.

FFC 29 će se održati 22. travnja u velikoj dvorani Tivoli, a za ovu posebnu prigodu je sastavljen vrlo kvalitetan popis borbi na kojem će se naći svi trenutačno najbolji slovenski borci. Publika će moći uživati u najmanje četiri dvoboja za titlu prvaka što garantira pregršt vrhunske adrenalinske zabave.

U glavnoj borbi kick boksing dijela ćemo vidjeti najboljeg slovenskog borca bez konkurencije, FFC prvaka u lakoj kategoriji Samo Petjea. “Co-main” event donosi obračun najboljeg hrvatskog i najboljeg bosanskohercegovačkog teškaša. Neprikosnoveni FFC prvak u teškoj kategoriji Mladen “The Scorpion Sting” Brestovac će pojas braniti protiv legendarnog Dževada “BH Machine” Poturka.

U MMA dijelu će nastupiti prvaci u lakoj i velter kategoriji. Za sada još nije otkriveno protiv koga bi Luka Jelčić i Roberto Soldić trebali braniti svoje FFC pojaseve.

Informacije o čitavom popisu borbi, kao i o ulaznicama za priredbu bi trebali biti poznati u narednim tjednima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI