Flash by Anja: Kroz FFC vodi vas Igor Pokrajac, Filip Pejić o Croati, top 5 UFC boraca "bez kredita"

Vijesti iz regije 16.03.2015 12:11h Autor:

Igor Pokrajac i Anja Alavanja Romac

Novi Flash by Anja i ovaj vam ponedjeljak donosi pregršt zanimljivosti iz svijeta borilačkih sportova. Na samom početku vodimo vas u Sarajevo, gdje se održao prvi ovogodišnji FFC. Oduševio je i MMA i kickboxing dio, a nas je oduševio Igor Pokrajac u ulozi novinara Fight Channel. Posebno je zanimljiv intervju odradio s Mađarom Laszlom Senyeiem, kojeg je ulovio, doslovno, pod tušem, a "insajderski" je popričao i s ostalim pobjednicima. 

U današnjoj emisiji vodimo vas i u prostorije MMA kluba "Ban team", gdje smo snimili intervju s Filipom Pejićem, mladim borcem najpoznatijim po osvajanju MMA lige i pobjedi nad Franciscom Barriom Croatom. Pejić nam je ispričao o tome kako smatra da je bio nepravedno okarakteriziran kao "underdog", te da je cijeli život posvetio ovom sportu. 

Od UFC-ovih boraca, u ovom vam izdanju predstavljamo veliku životnu borbu Cat Zigano, koja je nakon velike ozljede ostala bez supruga i trenera, koji je počinio samoubojstvo. Današnje odbrojavanje posebno je zanimljivo, jer donosimo vam top 5 boraca kojima je ponestalo "goriva u tanku". Na popisu su Frank Mir, James Te Huna, te Mauricio Shogun. A tko je zasluženo na mjestu broj jedan, saznat ćete u emisiji…

Budite uz Anju i Igora, nešto poslije 20 sati, na Fight Channelu! 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI