Flash by Anja: Tko je najbogatiji MMA borac, novi život Alistaira Overeema, posjetili smo ženski MMA tim…

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 23.03.2015 10:25h Autor:

Anja Alavanja Romac i Igor Pokrajac

Ako ste uhvatili naš ritam, znate da je danas novo izdanje jedine emisije o borilačkim sportovima na ovim prostorima; Flash by Anja! U novima vam minutama donosimo zanimljivosti iz domaćih i stranih borilišta, a ono što posebno izdvajmao jest ženska reakcija na Fedorovu izjavu kako ženama nije mjesto u MMA-u. Naime, posjetili smo MMA Ban Team u kojem trenira velika koncentracija žena koje su mu poručile: "Ako muškarci mogu biti u Labuđem jezeru, možemo i mi u MMA-u!"

Ljudska znatiželja ponukala nas je da zavirimo na bankovne račune MMA boraca, i napravimo analizu; tko je najbogatija zvijezda oktogona današnjice. Visoko su plasirani Fedor, Brock Lesnar, Randy Cotoure, a na prvom je mjestu…Pogledajte u emisiji! Od UFC-ovih zvijezda ovoga vam puta u sasvim novom svjetlu predstavljamo Alistaira Ovreema koji je započeo novi život u Miamiju, posvetio se kćerkici Storm, treninzima i životu bez nedozvoljenih supstanci. 

Od domaćih boraca, ovoga vam puta predstavljamo jednog boksača; Ivicu Bačurina. Čovjeka koji je slomio Mavrovićeva rebra, borca koji smatra kako je sada na vrhuncu snaga, boksača koji nikada nije bio nokautiran i mladića koji već ima četvero djece. Sve u jednom! U Flashu by Anja pogledajte i sažetke vikend mečeva UFC-a i WSB lige, te vijesti iz domaćih i stranih ringova i oktogona. 

Budite uz Anju i suvoditelja, Igora Pokrajca, večeras, nešto poslije 20 sati, na Fight Channelu! 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI