Flash by Anja: Ususret sarajevskom FFC-u; Spahović i Poturak o karijeri, rodnom gradu, protivnicima…

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 09.03.2015 10:17h Autor:

Anja Alavanja Romac

Još je nekoliko dana ostalo do prvog ovogodišnjeg FFC-ovog "eventa", i to onoga u Sarajevu, koji će se održati već ovog petka.  Jedni od domaćina su MMA borac, Tomislav Spahović, i poznati sarajevski kickboksač, Dževad Poturak. U novom izdanju emisije Flash by Anja, upravo smo dvojici spomenutih boraca posvetili nekoliko minuta.

Poturak nam je ispričao sve o počecima treninga u ratnom Sarajevu, a dotaknuo se i priče oko završetka karijere. Tomislav "The Beast" Spahović svoje je rane godine proveo u Njemačkoj, gdje se naučio željeznoj disciplini, a ispričao nam je i sve o svojim prednostima i manama kao borca. Od stranih boraca, donosimo vam profil Franka Mira, veterana koji se nedavnom pobjedom vratio u život. 

I u današnjoj emisiji zabavit ćemo vas jednim neozbiljnim odbrojavanjem; Top 5 brkatih boraca. Na listi se nalazi legenda Don Frye, te Roy Nelson, a tko je na broju jedan, saznat ćete u Flash-u. Posjetili smo i jedan zagrebački klub tajlandskog boksa, gdje smo porazgovorali s amaterima, koji su nam otkrili koliko su im ti treninzi povećali kvalitetu života. 

Budite uz Flash by Anja, večeras, nešto poslije 20 sati, na Fight Channelu. 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI