Gluhak: Dajte mi novi meč protiv Senyeia!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 21.08.2014 16:25h Autor:

Senyei VS Gluhak

FFC 5 koji se u proljeće 2013. godine održao u Osijeku ostao je borilačkim fanovima u prilično dobrom sjećanju, između ostalog i zahvaljujući atraktivnoj MMA borbi Ivana Gluhaka i Laszla Senyeia.

Mađarski borac došao je kao prilično nepoznat u osječku dvoranu Gradski vrt, ali na kraju ju je napustio kao pobjednik i to je bio samo početak njegovog odličnog niza protiv hrvatskih MMA velteraša.

Tijekom ovog tjedna Fight Site je objavio kako će Senyei zajedno s Viktorom Halmijem ubuduće pripreme za svoje borbe odrađivati u zagrebačkom House of painu te je tom prilikom njihov novi trener Goran Babić spomenuo kako je Laszlo "praktički počistio kategoriju".

To je nešto s čime se ne slaže Gluhak koji je tijekom većeg dijela svoje borbe s Mađarom bio dominantniji, zasigurno je uvjerljivo vodio na sudačkim listama, ali na kraju je izgubio sredinom treće runde polugom na ruci. Upravo to potaknulo je Gluhaka na reakciju putem svog Facebook profila.

"Nije Senyei počistio konkurenciju. Priznajem mu pobjedu, ali ja sam poslije te borbe otišao na pivo, a on krvave glave na šivanje. Dajte mi revanš, mislim da sam ga zaslužio!", poručio je Braveheart.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI