Gluhov: Delija je čvrst, čak sam mislio da će pobijediti Smoldareva!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 13.03.2015 09:48h Autor:

Ante Delija i Konstantin Gluhov

Već smo izvjestili kako će Ante Delija 10. travnja ukrstiti rukavice s Rusom Konstantinom Gluhovim na M-1 Challeng 56 priredbi u ruskoj Moskvi.

Ono što nije bilo poznato do sada jest da će Delija i Gluhov predvoditi priredbu, a ovih dana se pojavio i službeni poster s dvojicom teškaša u glavnim ulogama.

U intervjuu za službene stranice M-1 promocije, Rus je spomenuo i našeg borca te ga je opisao kao "mladog i potentnog."

"Ante je jedan čvrst mlad borac. Kada se borio protiv Denisa Smoldareva, čak sam mislio da ima relativno dobre šanse da bi taj meč mogao dobiti. Najbolji segment mu je hrvanje", opisao je svog dubrovačkog protivnika Gluhov.

Kao svoj glavni cilj je naveo dolazak u UFC, a otkrio je i da se za Deliju sprema u American Top Teamu koji je već dva puta posjetio.

Upitan o steroidima u MMA-ju i skandal Andersona Silve je odgovorio:

"Naravno da je upotrebljavao steroide, morao se oporaviti od one strašne ozljede. Nažalost, steroidi su dio modernog sporta i uvijek će biti. Svaki sportaš želi biti najbolji i prvak, a to je i razlog zbog čega upotrebljavaju steroide."

Gluhov je u posljednjem meču poražen od Damiana Grabowskog submissionom u trećoj rundi.

Delija (12-2) je posljednji meč imao na FFC Futuresu 3 koji je održan u rujnu prošle godine. Protivnik mu je bio Archontis Taxiarchis kojeg je svladao tijekom prve runde north-south chokeom. Bila mu je to treća pobjeda u nizu, a posljednji je poraz doživio od Denisa Smoldareva prije nešto više od godinu dana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI