Gogošević u rujnu napada titulu! (VIDEO)

Vijesti iz regije 25.08.2014 12:38h Autor:

Ivo Gogošević

Splitski boksač Ivo Gogošević, član BK Joker, 26. rujna u Berlinu ponovno će napasti GBC Intercontinentalnu titulu u velter kategoriji (66.7 kg).

Na suprotnoj će mu strani stajati dosad neporaženi Nijemac Robert Maess (10 pobjeda – 10 KO). Meč je dogovoren u 10 rundi, a Gogošević je cijelo ljeto proveo u svom klubu Joker i ozbiljno se pripremao za Nijemca Maessa.

"Cijelo ljeto sam u treningu jer sam trebao boksati dva meča tijekom srpnja u Italiji, ali su mi obojica Talijana otkazala mečeve. Žao mi je jer nedostaje mi pravih mečeva nakon 5 godina pauze i povratka u ring prošle godine. Vjerujem da sam bolji borac od Maessa i sve osim pobjede ne bi me zadovoljilo. Imam još mjesec dana priprema i mislim da ću biti u top formi 26.rujna.", rekao je Gogošević


"Ozbiljno je shvatio ovaj meč, sjajno trenira i uopće ne sumnjam u sjajnu boksačku predstavu. Protivnik Robert Maess zaslužuje svaki respekt jer 10 pobjeda i svih 10 prekidom nije lako izvesti.", izjavio je Gogoševićev menadžer Ivica Čukušić.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI